Mainostoimistopalvelut ilolla ja innolla.
Kuvastoissa olemme ihan erityisen hyviä.

 

 

Palvelumme - suunnitelmasta tuloksiin

Markkinoinnissa on hyvä ajatella ensin ja toimia vasta sitten. Jotta toimenpiteet eivät olisi hakuammuntaa, niille tulee asettaa selvät suuntaviivat jo ennen aloittamista. Huolellisesti suunniteltu markkinointi keskittyy oikeisiin asioihin, tekee toimenpiteistä vaikuttavia ja mittaa asetettujen tavoitteiden toteutumista. Aloitamme aina kuuntelemalla asiakasta.

Kuvastoja erilaisiin tarpeisiin

Kuvastot tarjoavat tänä päivänä enemmän mahdollisuuksia kuin koskaan ennen. Periaate on kuitenkin edelleen sama: kuvastolla tuot tuotteesi ja palvelusi suoraan asiakkaan käteen, joko sitten fyysisesti painettuna tai sähköisenä digikuvastona.

Lähtökohdat, tarpeet ja käytössä olevat materiaalit ovat yhtä moninaiset kuin itse toteutuksetkin. Valitsit sitten kuvallisen hinnaston, informatiivisen tuoteluettelon, houkuttelevan ideakuvaston tai verkkokauppaan linkitetyn digikuvaston, kuvasto toimii luotettavana valikoiman esittelijänä ja myynnin vauhdittajana. Tarjoamme asiantuntevat ratkaisut myös olemassa olevien kuvastojen uudistamiseen.

Markkinoinnin työkalut

Toimiva markkinointipaletti koostuu monista eri osasista, jotka keskustelevat luontevasti keskenään ja tukevat tavoitteiden toteutumista. Mitä, kenelle ja miksi viestitään ovat kuitenkin aina avainkysymyksiä.

Markkinointiviestinnän eri keinoilla rakennetaan brändiä ja luodaan siltoja sinun ja asiakkaittesi välille. Joskus pienikin ele riittää vaikuttamaan ja saavuttamaan tavoitteen, toisinaan tarvitaan järeämpiä keinoja. Joka tapauksessa sisällöntuotanto ja graafinen suunnittelu kulkevat aina käsi kädessä. Suunnittelun ja toteutuksen ei tarvitse olla hankalaa, me autamme.

Lisää puhtia digimarkkinoinnista

Digiä on kaikki verkossa ja sähköisesti tapahtuva ja sitä on nykyään paljon. Asiakkaat viettävät yhä enemmän aikaa verkossa ja olettavat yritystenkin olevan tavoitettavissa myös sähköisesti.

Pelkkä läsnäolo ei kuitenkaan riitä, vaan asiakkaiden sähköisessä tavoittamisessa tarvitaan aktiivista ja järjestelmällistä otetta. Nettisivuilla, sosiaalisen median kanavilla, verkkomainonnalla tai sähköpostimarkkinoinnilla voi tehdä tuloksia. Monikanavaisuus on tunnetusti tehokkaampaa kuin yhteen kanavaan luottaminen.

Tietopankki

Artikkelit

Erilaisia artikkeleita, pohdintoja, tutkimustietoja ja hyväksi havaittuja vinkkejä, jotka liittyvät kuvastojen maailmaan ja markkinointiviestintään laajemminkin. Uutiskirjeemme tilaamalla saat ne suoraan sähköpostiisi.

Katso kaikki artikkelit

Tilaa uutiskirje

Tilaa uutiskirjeemme niin saat tulevat artikkelit suoraan sähköpostiisi.

 

Oppaat

Olemme luoneet asiakkaidemme suunnitelmien ja pohdintojen tueksi kuvasto- ja muihin projekteihin liittyviä oppaita ja esitteitä. Voit ladata ne ilmaiseksi omalle koneellesi.

Tutustu oppaisiin

Lataa uusi oppaamme Automaattisen taiton mahdollisuudet!


Lataa oppaamme 10 kysymystä kuvaston tekemisestä!

Kokemus ja monipuolisuus asiakkaan hyödyksi

Erilainen tausta, kokemus ja koulutus luovat hedelmällisen perustan luovalle tiimille. Wunjon osaavassa joukossa on kymmenien vuosien kokemus markkinoinnista, viestinnästä, graafisesta suunnittelusta, valokuvauksesta ja kuvastojen toteutuksista. Verkostomme asiantuntijoista löytyy sopiva tiimi toteuttamaan laajoja ja monimutkaisiakin projekteja. Toimintatapamme on ketterä ja joustava, minkä ansiosta projektit etenevät sujuvasti.

Ota yhteyttä!

Pirjo

Pirjo Rapati

***Javascript vaaditaan***
050 561 4671

Mainostoimisto Wunjo Oy
Hinkantie 199
54590 Kaitjärvi
Y-tunnus: 1037822-6

Oli projektisi sitten iso tai pieni, autamme sinua luotettavasti ja ammattitaidolla. Soita, lähetä viestiä tai pyydä meidät käymään, niin katsotaan miten voimme olla avuksi!

Tilaa uutiskirjeemme ja saat alaan liittyvät artikkelit ja Wunjon kuulumiset sähköpostiisi noin kerran kuussa tai parissa.