Markkinointi, sehän on tiimityötä

Wunjon osaavassa joukossa on kymmenien vuosien kokemus markkinoinnista, viestinnästä, graafisesta suunnittelusta, valokuvauksesta ja kuvastojen teknisistä toteutuksista. Olemme kaiken aikaa olleet edelläkävijöitä etätyön, verkon yli käytettävien työkalujen ja erilaisten tietokoneavusteisten järjestelmien hyödyntämisessä päivittäisessä työssämme.

Meille tyytyväinen asiakas on tavoite. Jokainen projekti on erilainen ja jokainen työ tarvitsee erilaisia keinoja onnistuakseen. Tällä hetkellä asiakkaamme ovat pääosin B2B-sektorilla toimivia pk-yrityksiä eteläisen Suomen alueelta. Osa asiakkaistamme on pysynyt mukana aina Wunjon perustamisesta lähtien.

Aloitamme aina kuuntelemalla asiakasta ja kyselemällä paljon. Vasta kun meillä on kokonaiskuva asiakkaan liiketoiminnasta, jatkamme eteenpäin. Joskus sparraamme asiakasta ja autamme kirkastamaan markkinointi- ja viestintästrategiaa, tavoitteita ja tuotekonseptointia.

Ajattelemme asioita aina kokonaisvaltaisesti emmekä pelkää tarjota asiakkaillemme uusia näkökulmia ja ideoita. Vuosien varrella meistä on muodostunut joillekin asiakkaillemme enemmänkin kumppani kuin alihankkija. Tavoitteenamme onkin hioutua yksittäisten toimeksiantojen toteuttajasta kokonaisvaltaiseksi markkinoinnin suunnittelijaksi ja konsultoijaksi.


riimukivi Wunjo on alun perin yhden riimukirjoituksessa käytetyn kirjaimen nimi. Wunjo on ilon ja onnen kirjain ja siksi se tuntui sopivalta yrityksemme nimeksi. Uskomme vahvasti, että kun työ heijastaa ympärilleen wunjoa, lopputuloskin on silloin paljon parempi. Wunjolaisuus pitääkin sisällään ajatuksen aidosta työn ilosta, onnistuneista projekteista ja niiden myötä antoisista asiakassuhteista.

Ota yhteyttä!

Pirjo

Pirjo Rapati

***Javascript vaaditaan***
050 561 4671

Mainostoimisto Wunjo Oy
Hinkantie 199
54590 Kaitjärvi
Y-tunnus: 1037822-6

Oli projektisi sitten iso tai pieni, autamme sinua luotettavasti ja ammattitaidolla. Soita, lähetä viestiä tai pyydä meidät käymään, niin katsotaan miten voimme olla avuksi!

Tilaa uutiskirjeemme ja saat alaan liittyvät artikkelit ja Wunjon kuulumiset sähköpostiisi noin kerran kuussa tai parissa.