Digitaalinen markkinointi

Digi ja printti kulkevat markkinoinnissa käsi kädessä ja ruokkivat toinen toisiaan. Onkin hieman keinotekoista puhua erikseen digitaalisesta markkinoinnista, mutta se auttaa hahmottamaan kokonaisuutta paremmin. Digiä on kaikki verkossa ja sähköisesti tapahtuva ja sitä on nykyään paljon. Monikanavaisuus on tunnetusti tehokkaampaa kuin yhteen kanavaan luottaminen.

Tarvitsetko näkemystä yrityksesi digitaaliseen markkinointiin? Hallitsemme digitaalisen markkinoinnin kiemurat, kuten kotisivujen suunnittelun, hakusanamarkkinoinnin ja web-analytiikan tutkimisen. Neuvomme ja opastamme sosiaalisen median tehokkaassa hyödyntämisessä ja uutiskirjeiden suunnittelussa ja lähettämisessä. Tarjoamme myös monipuoliset graafisen suunnittelun palvelut brändi-ilmeen rakentamiseen.

Ota yhteyttä!

Pirjo

Pirjo Rapati

***Javascript vaaditaan***
050 561 4671

Mainostoimisto Wunjo Oy
Hinkantie 199
54590 Kaitjärvi
Y-tunnus: 1037822-6

Oli projektisi sitten iso tai pieni, autamme sinua luotettavasti ja ammattitaidolla. Soita, lähetä viestiä tai pyydä meidät käymään, niin katsotaan miten voimme olla avuksi!

Tilaa uutiskirjeemme ja saat alaan liittyvät artikkelit ja Wunjon kuulumiset sähköpostiisi noin kerran kuussa tai parissa.