Markkinointiviestintä

Markkinointiviestintä

Tarvitsemasi palvelut saman katon alta

Viestin välittämisessä tarvitaan tavoitteista riippuen erilaisia työkaluja. Joskus huolellisesti laadittu esite, juliste tai ilmoitus saa asiakkaat liikkeelle, toisinaan on syytä rakentaa kokonainen mainoskampanja. Myös laadukkaalla asiakaslehdellä tai oppaalla saadaan asiakkaat pysähtymään ja tutustumaan juuri heitä kiinnostavaan sisältöön.

Digiaikana painetulla sanalla on oma erityinen painoarvonsa. Printtijulkaisut toimivat tukimateriaaleina kampanjoissa, messuilla, myymälöissä sekä ylipäätään tilaisuuksissa, kun haluat tuotteellesi käsin kosketeltavaa lisäarvoa. Painatamme julkaisut aina ammattitaitoisia painotaloja käyttäen, jolloin lopputulos on viimeistelty ja vastaa painojäljelle asettamiamme kriteerejä.

Suunnittelemme ja toteutamme sujuvasti markkinointiviestintämateriaaleja, olivat ne sitten digitaalisia tai painettuja. Tarjoamme kattavan palvelukokonaisuuden sisällön suunnittelusta ja taittamisesta lähtien aina valokuvaukseen, julkaisemiseen ja levitykseen saakka. Kerro toiveistasi, niin suunnitellaan yhdessä toimiva ratkaisu, joka laittaa asioita tapahtumaan.

Vinkki: Meiltä saat myös kaikki tarvitsemasi valokuvat joko paikan päällä tai omassa studiossamme.

Tutustu valokuvauspalveluihimme


Ota yhteyttä niin keksitään parhaat konstit yrityksesi markkinointiviestintään!


Asiakaslehdet

Kumppanuutta hiotuilla asiakaslehdillä

Asiakaslehti on tehokas kanava kertoa yrityksen toiminnasta ja esitellä toimialan uusinta tietoa, mutta asiakkaita kiinnostaa yleensä vielä enemmän aiheet, jotka liippaavat läheltä heitä itseään. Huolellisesti suunniteltu ja laadukkaasti toteutettu sisältö on mielenkiintoista ja vakuuttavaa ja saa asiakkaasi odottamaan jo seuraavaa lehteä. Hyvin tehty asiakaslehti syventää asiakkuutta, toimii asiakkaiden ja yhteistyökumppaneiden sitouttajana ja auttaa erottumaan kilpailijoista.

Asiakaslehti voi olla helppo projekti

Asiakaslehden tekeminen mielletään usein työlääksi ja koko projekti jätetään odottamaan hetkeä, jolloin olisi enemmän aikaa projektin aloittamiseen. Helpointa on ulkoistaa koko homma ja kutsua ammattilaiset apuun. Lähdemme aina liikkeelle yrityksen strategian mukaisen asiakaslehtikonseptin suunnittelusta, jossa määritetään esimerkiksi millaisille kohderyhmille lehteä tehdään ja mitä lehdellä halutaan tavoittaa.

Mikäli yrityksellä on jo olemassa olevia julkaisuja, niiden hyväksi havaitut elementit otetaan luonnollisesti huomioon konseptia suunniteltaessa. Jokainen numero toteutetaan konseptin pohjalta, jolloin lehden perusrakenne pysyy samana ja erilaisten artikkelien paikat on helposti löydettävissä.

Painettu asiakaslehti tavoittaa lukijansa lähtökohtaisesti eri tavalla kuin sähköiset kanavat. Molempia tarvitaan ja samaa materiaalia voidaan hyödyntää laajemminkin yrityksen markkinoinnissa. Vaihtoehtoisesti asiakaslehden voi julkaista digilehtenä pelkästään sähköisissä kanavissa.

Avaa esimerkit klikkaamalla otsikoita:

Sisälogistiikkaan erikoistunut Intolog-ketju on julkaissut omaa asiakaslehteä jo vuosia. Ideoimme asiakkaan kanssa yhdessä kunkin numeron sisältöä aiemmin määritellyn konseptin puitteissa, minkä jälkeen otamme koko projektin haltuumme. Haastattelemme, kuvaamme, kirjoitamme jutut ja taitamme lehden. Lehti on asiakaskyselyissä saanut mainiota palautetta.

"Luotamme pitkäaikaiseen yhteistyöhön sekä laajaan ja kokonaisvaltaiseen asiantuntijuuteen projektien läpiviennissä. Meille erityisen tärkeää yhteistyössä on toimintojemme syvällinen tuntemus ja kokonaisvaltainen ote asioiden hoitoon.

Wunjo on ollut mukana luomassa yritysryhmämme brändihallintaa, nettisivujamme, markkinointia ja graafista ilmettä sekä mittavaa vuosittaista kuvastoamme."

Jorma Seitala, Intolog Helsinki Oy
Yhteistyötä vuodesta 1995

Tutustu Intolog-asiakaslehteen

Vinkki: Meiltä saat myös kaikki tarvitsemasi valokuvat joko paikan päällä tai omassa studiossamme.

 Tutustu valokuvauspalveluihimme


 

Ota yhteyttä, suunnitellaan yhdessä teille asiakaslehti!

Ota yhteyttä!

Pirjo

Pirjo Rapati

***Javascript vaaditaan***
050 561 4671

Mainostoimisto Wunjo Oy
Hinkantie 199
54590 Kaitjärvi
Y-tunnus: 1037822-6

Oli projektisi sitten iso tai pieni, autamme sinua luotettavasti ja ammattitaidolla. Soita, lähetä viestiä tai pyydä meidät käymään, niin katsotaan miten voimme olla avuksi!

Tilaa uutiskirjeemme ja saat alaan liittyvät artikkelit ja Wunjon kuulumiset sähköpostiisi noin kerran kuussa tai parissa.